boeken, strips en graphic novel

uit 2000 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

So sorry... closed today

2015

Het boek So sorry ... closed today bestaat uit 24 pagina's tekeningen. De tekeningen zijn een selektie van de werken afkomstig en geinspireerd op de installtie Mac-O-Bert. Uit 150 schetsen, ideeen, collages op A4 zijn 24 afbeeldingen geselcteerd voor dit boek.

Breekbaar het boekje

2000

Het boek bestaat uit meer dan 10 verschillende pagina's, alle handgemaakt. Uniek, origineel, geen drukwerk en gemaakt met materiaal van eerdere expositie, verzamelde objecten en afbeeldingen. Alle 12 boekjes zijn anders. Iedere pagina van het boekje is gemaakt volgens hetzelfde concept (net als het ander boekje in de serie). Dus pagina 1 lijkt op pagina 1 van het andere boekje, maar is niet precies hetzelde.  Maar alle pagina's zijn anders. Het zijn collages en kunstwerkjes. Op A-4 formaat. Daarbij zitten los ook verschillende flyers, uitnodigingen, kaarten en stickers en doodles. Gebruikte materialen, inkt, stickers, verf, potlood, lijm. Speciaal voor de galeriehouder, kunstverzamelaar en museum directeur. Oplage n= 12. Gesigneerd.

Performance Handleiding :Ik dus ook niet

2018

Een boek bestaande uit ongeveer 30 dubbelzijdige losse dichte enveloppen pagina's, gecyled, handgeschreven beide zijden en met tape omwikkeld.  Hierbij de eerste pagina "Ik ook niet'.  Verschillende spraakmakende teksten, in gelijknamige performance "Ik ook niet". De performance is het beste te categoriseren als absurdistische belevenis in interactie met het publiek. Het boek is uniek, origineel, handgeschrevcen en handgemaakt.